ЗАВЕТИНЕ+

ЗАВЕТИНЕ+
"Људи месечеве светлости" на WP

КОМЕНТАРИ

Избор из коментара појединих локација Сазвежђа З - почињемо са локацијом Салаш Севераца - публикованих последњих година. Салаш Северци садржи 52 публикована чланка, и 215 страна. Искоришћено је скоро 77% допуштеног простора. Број посетилаца је 6834. Последњи чланак је публикован пре више од годину дана. - Билтен „Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ (00359) ( среда, 29. јул 2015. – Салаш СЕВЕРАЦА) Око 80% простора на овој локацији испуњено је, потрошено, значи: следећи билтен излази на неком другом месту, на једном од оних имагинарних салаша…
Заглавље споменутог Салаша СЕВЕРАЦА..
* *
Ја сам сликар и писац и живим у Балтимору ,Мериланд, месту Едгар Алан По-а. До скоро сам две године радио на слици СРПСКИ ТОТЕМ где сам у десет поглавља приказао кратку историју наших народа. По нашем ликовном критичару Дејану Ђорићу то је јединствени подухват у нашем сликарству. То можете видети на моме сајту. Међутим, пошто живим од сликарства, то ми је пружило потпуну литерарну стваралачку слободу. То је разлог због чега до сада нисам много објављивао. А постоје и други разлози. Сада сам у ситуацији када је моје литерарно стваралаштво доживело своје време. Поред прича, управо завршавам два моја романа „Боја Ботичелијевог гласа“ и „Театар ветрова“. Опростићете ми на мојој нескромности, то би требало да буде једно ново освежење у нашој литератури. Можда ћете Ви имати прилику да се у то уверите. Обраћам Вам се тим поводом пошто су ми се Ваше ЗАВЕТИНЕ много свиделе. Као да сам, после дуги низ година, нешто тако очекивао.
Примите моје најсрдачније поздраве.
Богдан Мишчевић, Балтимор.  2011/12/08 у 16:09

* *
Свашта човек да чује и прочита! 
Винко Шелога, коментар уз чланак "Коловени"  2012/12/01 у 21:48 Коловени
Види страну
* *
Evo, samo da se javim, da kazem da sam ziv, izmedju ostalog i zahvaljujuci vasim sjajnim tekstovima
Deda Djole 2014/06/14 у 10:47

* *
Impresivno. Pitanje: Kako da posaljem svoje pesme из Toronta za obјavljivanje u biltenu ?  
Stojanka Radenovic-Petkovic  2014/09/07 у 14:15

* *
За овај рад и труд не постоје речи хвале и захвалности читалаца, него ентузијазам који је овде испољен је енорман. Хвала Вам што у једном даху читамо Ваше и наше Заветине, за све ово што радите не постоје речи које су достојне Вашем труду. Зато ћу имати скромне песничке слободе и рећи да са Заветинама потписујем љубав до нераскида !
С неизмерном оданошћу и великим поштовањем, хвала на оставштини за потомство
Милан С. Косовић- песник,потомак славних Срба и два српска устаника  2015/02/19 у 12:47
(......)
ЛеЗ 0007681  

Нема коментара:

Постави коментар

Мање познати део "Сазвежђа з." (2)

Духови Балкана, легенди и заборава